Autoteippaus

Autoteippaus - edullista mainostilaa lukemattomille silmille.

Autoteippaus on liikkuva mainos, ja sen teho on kiistaton.  Ammattitaitoisesti suunniteltu ja teipattu auto huomataan taatusti katukuvassa. Yrityksesi auto on edullinen mainospaikka, ja se on päivittäin lukemattomien silmäparien nähtävillä. 

Roimasti lisää näkyvyyttä yrityksellesi saat myös esim. taksiteippauksilla ja -tarroilla. Teemme erilaisia teippauksia myös raskaisiin ajoneuvoihin. 

Teippaus onnistuu kuivissa tiloissa omassa tuotantohallissamme. Toteutamme autoteippaukset pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen) sekä Oulun seudulla (Oulu, Haukipudas, Kempele, Liminka, Tyrnävä).

Tarraserif on autoteippauksen pioneeri. Saat meiltä kaiken tarvittavan: Suunnittelu, tulostus, leikkaus ja itse teippaus saman katon alta.

TEIPPAUKSET KAIKILLE KULKUNEUVOILLE

Autoteippaus soveltuu kaiken kokoisille ja tyyppisille kulkuneuvoille:

Toteutamme sekä koriste- ja nimiteippaukset että kokonaiset yliteippaukset.

Teippaus voidaan tehdä käyttäen joko vuosikausien kulutusta kestävää materiaalia tai lyhytaikaiseen kampanjointiin suunniteltua, helposti poistettavaa tarramateriaalia.

AUTON YLITEIPPAUS

Yliteippaus on helppo tapa muuttaa auton ulkonäköä yrityksen imagoon sopivaksi. Teippi pysyy uuden veroisena vuosikaudet. Sen saa kuitenkin tarvittaessa poistettua jälkiä jättämättä. Teippi ei riko auton maalipintaa vaan pikemminkin suojaa sitä.

Käytämme teippauksissa vain alan parhaita materiaaleja ja tekniikoita. Käytämme mm. 3Mmateriaaleja.

Yliteippauksessa ajoneuvon maalipinta päällystetään halutunlaisella teippikalvolla. Yliteippaus voi olla yksivärinen tai siinä voi olla valokuvia, logoja, tekstiä jne. Laadukas kuvatulostus mahdollistaa omaperäisten ideoiden toteuttamisen ajoneuvoon. 

Pinta voi olla kiiltävä, matta, kromijäljitelmä, heijastava, struktuuripinta tai esim. jälkivalaiseva.

Yliteipattua autoa voi pestä ja vahata aivan normaalisti. Mattaväreille suositellaan käytettäväksi vain nestemäistä vahaa.

KIVENISKUSUOJAKALVOT

Kiveniskusuojakalvot suojaavat auton maalipintaa kiveniskuilta ja naarmuilta. Kiveniskuteipillä voidaan suojata helposti naarmuuntuvat kohdat autossa. Esim. puskurit, ovet, kynnykset, konepellit ja kylkien alapinta.

MAINOSTEIPPAUS AJONEUVOSSA - NÄKYVÄ JA EDULLINEN MAINOSPAIKKA

Yrityksen ajoneuvokaluston suoma mainospinta kannattaa käyttää hyväksi. Auton liikkuessa mainostat samalla yritystä, brändiä ja tuotteita.

Ajoneuvossa olevan mainoksen näkee päivän aikana sadat, jopa tuhannet ihmiset. Mainos nähdään sekä auton liikkuessa että pysäköitynä ollessa. Mainos näkyy aina siellä missä ajoneuvo on.

Plussana on myös mainoksen toistuvuus. Usein samat ihmiset näkevät yrityksen auton monta kertaa. Näin yritys tulee tunnetuksi ja painuu ihmisten mieliin.

Ajoneuvossa mainostaminen on edullista. Kerran tehty autoteippaus kestää useita vuosia. Näin päiväkuluksi jää vain muutama kymmenen senttiä. Mikä muu mainostapa on yhtä edullinen ja tehokas?

AUTOTEIPPAUS - PERUSVINKIT SUUNNITTELUUN

Yliteippauksen värimaailma ja graafinen ilme kannattaa pitää yrityksen muun markkinointilinjan mukaisena. Jos ajoneuvoon halutaan teksti tai slogan, sen pitää olla lyhyt, ytimekäs ja helposti luettava. Yhteystiedoksi kannattaa usein laittaa pelkästään verkko-osoite.

Kysy lisää ja pyydä tarjous Tarraserifin autoteippauksesta!

Helsinki:

puh. +358 405 05 5600

Hernepellonkuja 6 , 00560 Helsinki (Avoinna klo 8-16:30)

Oulu:

puh. 0207 301 800

Idealinja 9, 90410 Oulu (Avoinna klo 8:00 – 16:00)

Pyydä tarjous