Messu- ja suurkuvatulosteet

Yrityksesi viesti esille messuilla, katujen varsilla tai vaikkapa talon seinällä.

Teemme kaikenlaiset suurkuvatulosteet 20 vuoden kokemuksella. Suurkuvatulosteella saat yrityksesi viestin esille messuilla, katujen varsilla tai vaikkapa talon seinällä.

Saat kaikki tuotteet ja palvelut meiltä suunnittelusta valmiiseen lopputulokseen.

Tarraserifin palveluun kuuluvat

MESSUOSASTOT SUUNNITTELUSTA TOTEUTUKSEEN

Suunnittelemme ja teemme messuosastot, myös vaativat 2-kerroksiset design-osastot messuille. Ammattitaitoisesti ja kekseliäästi toteutettu messuosasto houkuttelee kävijöitä pysähtymään ja tutustumaan tuotteisiin ja palveluihin. Onnistu messuilla, tilaa näyttävä messuosasto!

MESSUPÖYDÄT JA -TISKIT

Meiltä saat helposti koottavat ja näppärät messupöydät ja -tiskit. Kevytrakenteinen mutta kestävä messupöytä soveltuu erilaisiin tapahtumiin, mm. messut, tuote-esittelyt ja promootiot.

MESSUSEINÄT

Teemme näyttävät ja tyylikkäät messuseinät. Seinät ovat kevyitä mutta tukevasti paikallaan pysyviä. Messuseinät voivat olla pop up -rakenteisia tai trussirakenteisia.

BEACH FLAG -LIPUT

Beach flag -liput toimivat huomion herättäjinä sekä ulko- että sisätiloissa. Beach flag -lippuja käytetään mm. messuilla, myymälämarkkinoinnissa, promootiotapahtumissa ja liikkeiden edustalla.

Beach flag -liput ovat helposti käsiteltäviä ja säänkestäviä. Värit säilyvät vaativissakin olosuhteissa. Beach flag -liput voidaan tehdä tarkoitukseen sopivasta materiaalista halutun kokoisena ja muotoisena.

A-TELINEET

Taraserifin tuotevalikoimaan kuuluvat suositut A-telineet sisä- ja ulkomainontaan. Meiltä saat myös teippauksen, julisteet ja muovitaskut.

BANDEROLLIT

Meiltä saat kaikenkokoiset banderollit ulko- ja sisäkäyttöön. Banderolli kiinnittää tehokkaasti huomion ja näkyy kauas. Banderolleja käytetään mm. myymälöiden ja muiden rakennusten julkisivuilla, promootiotapahtumissa ja sillankaiteissa. Ulkokäyttöön tarkoitetut kangasbanderollit ovat säänkestäviä, ja niitä on helppo siirtää ja varastoida.

Kiinnitysjärjestelmät valitaan luonnollisesti kohteen mukaan.

ROLL-UP -TELINEET

Roll-up -teline on oiva ratkaisu, kun mainos pitää saada nopeasti pystytettyä. Tai kun mainosta pitää siirtää usein. Telineessä on kelautuva vuota ja tukivarsi. Roll-up -mainoksen plussa on juuri se, että se on näyttävä, mutta silti helppo asentaa ja purkaa.

Meiltä saat kaiken kokoiset roll-upit eri käyttötarkoituksiin. Messuille, myyntiedustajien käyttöön, yritysesittelyihin. Roll-up voi olla yksi- tai kaksipuolinen. Telineeseen on mahdollista myös yhdistää valaistus.

MUUT SUURKUVATULOSTEET

Teemme kaikenlaiset suurkuvatulosteet markkinoinnin erilaisiin tarpeisiin. Mm. myymälämarkkinointi, messut, promootiot, näyttelyt ja myyntipisteet.

Suurkuvatulosteet on mahdollista saada standardi- ja erikoiskoossa ja eri muotoisina. Vain mielikuvitus on rajana! Painosmäärä voi olla yhdestä satoihin tuhansiin. Materiaalivaihtoehtoja on laidasta laitaan!

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Helsinki:

puh. 09 877 14 11

Hernepellonkuja 6 , 00560 Helsinki  (Avoinna klo 8:00-16:30)

Oulu:

puh. 0207 301 800

Idealinja 9, 90410 Oulu (Avoinna klo 8:00–16:30)

Pyydä tarjous