Toimitilateippaukset

Laadukkaat toimitilateippaukset näkyvät kauas ja vahvistavat brändiä. Käyttämämme ensiluokkaiset 3M-materiaalit sekä laadukas asennustyö takaavat, että tekemämme teippaukset ovat pitkäikäisiä, viimeisteltyjä ja siistejä. Kokenut ja ammattitaitoinen tarrapartiomme hoitaa kaikki asennukset huolella.

Toteutamme kaikenlaiset toimitilateippaukset pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa) sekä Oulun seudulla.

LAADUKKAAT JA NÄYTTÄVÄT TOIMITILATEIPPAUKSET HOUKUTTELEVAT ASIAKKAITA

Meiltä saat laadukkaat ja näyttävät toimitilateippaukset sisä- ja ulkotiloihin:

IKKUNATEIPPAUS

Ikkaunateippaus eli mainosteippaus näyteikkunassa on helppo ja tehokas tapa houkutella asiakkaita liikkeeseen. Näyttävän ikkunateippauksen avulla voidaan vahvistaa yritysimagoa ja lisätä yrityksen tunnettuutta. Ikkunateippaus antaa tietoa ohikulkijoille palveluista, aukioloajoista ja yhteystiedoista.

Ikkunateippauksissa voimme käyttää asiakkaan toimittamaa valmista suunnitelmaa tai suunnitella teippauksen asiakkaan toiveiden mukaan. Palveluihimme kuuluu toteutuksen lisäksi myös graafinen suunnittelu. Hyvin suunniteltu ja toteutettu ikkunateippaus maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Ikkunateippauksen mahdollisuudet ovat lähes loputtomat. Voimme teipata koko ikkunapinnan tai esim. hyödyntää jo olemassa olevaa teippausta.

Vaihdettavien ja helposti poistettavien ikkunateippien avulla voidaan ilmettä muuttaa sesongin vaihtuessa.

Näkösuojateipit soveltuva sekä sisä- että ulkopinnoille. Yleisimmin käytetyt näkösuojateipit ovat hiekkapuhallus- ja maitolasipinta. Lasin sävyä voidaan muuttaa läpikuulto- tai auringonsuojakalvolla. Auringonsuojakalvo suojaa haitalliselta UV-säteilyltä ja häiritsevältä auringon valolta. Sen avulla voidaan laskea myös toimitilan sisälämpötilaa.

Annamme aina tekemillemme materiaaleille ja asennukselle takuun.

JULKISIVUTEIPPAUS

Julkisivuteippaus toimii kuten ikkunateippaus. Suurten rakennusten, esim. myyntihallien, tyhjät seinäpinnat ja ovet kannattaa käyttää hyödyksi mainostamiseen. Näyttävät mainokset näkyvät kauas ja houkuttelevat asiakkaita. Suunnittelemme, teemme ja asennamme julkisivumainokset erilaisille pintamateriaaleille.

KYLTIT JA OPASTEET

Kyltit ja opasteet myymälässä ja yritystiloissa tekevät asioimisen sujuvammaksi ja mukavammaksi. Selkeät opasteet ja kyltit ovat hyvää asiakaspalvelua. Asiakkaat viihtyvät liikkeessä, kun osastot ja tuotteet löytyvät helposti.

Yritysilmeeseen sopivat opasteet vahvistavat osaltaan brändiä ja lisäävät asiakkaiden luottamusta yritykseen.

Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme kyltit ja opasteet ulko- ja sisätiloihin.

SISUSTUSTEIPPAUS JA SEINÄTARRAT

Tilojen sisustamiseen tai näkösuojaksi voidaan käyttää yksivärisiä teippejä, tulosteita tai erilaisia kuoseja, puu- ja kivijäljitelmiä. Sistusteippauksen avulla voidaan luoda tunnelmaa ja lisätä viihtyisyyttä. Mainosteippausten avulla seinillä voivat lisätä myös asiakkaiden ostohalukkuutta.

OTA YHTEYTTÄ

Kysy lisää ja pyydä tarjous Tarraserifin liiketilateippauksesta!

Helsinki:

puh. 09 877 14 11

Hernepellonkuja 6 , 00560 Helsinki  (Avoinna klo 8-16:30) 

Oulu:

puh. 0207 301 800

Idealinja 9, 90410 Oulu (Avoinna klo 8:00 – 16:30)

Pyydä tarjous