0207 301 800
myynti@tarraserif.fi
Laita viestiä

Messuosasto

saa yrityksesi loistamaan!

Messuosasto on yrityksesi näyteikkuna, josta kannattaa tehdä vakuuttava tila. Silloin se houkuttelee asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Hyvin suunniteltu ja huolellisesti toteutettu messuosasto kertoo positiivista tarinaa yrityksestäsi.

Tarraserif suunnittelee ja toteuttaa yrityksesi brändin mukaiset messuosastot, ständit ja erilaisten tapahtumien puitteet. Tuotamme kaiken tarvittavan materiaalin rakenteista ja kalusteista aina mainoslehtisiin ja bannereihin. Meiltä saa myös messujen ja tapahtumien kokonaisurakoinnit.

– Me tiedämme, mistä valovoimainen messuosasto on tehty!

Soita ja kysy lisää:

0207 301 800

...tai lähetä soittopyyntö, niin palaamme asiaan pian:

Ideasta näyttävään toteutukseen

Toteutamme messuosastot asiakkaan toiveiden mukaan. Teemme myös rakenteellisesti vaativia kaksikerroksisia design-osastoja. Näyttävän messuosaston ei välttämättä tarvitse olla monimutkainen ja kirvesmiestaitoja vaativa rakennelma, vaan materiaalit voivat olla kevyitä, näppärästi mukana kuljetettavia ja helposti pystytettäviä.

Ammattitaitomme ja laadukkaat työvälineemme takaavat sen, että toiveesi toteutuvat, messuosasto valmistuu ajoissa eivätkä kustannukset karkaa käsistä. Voit lukea lisää brändi-ilmeen toteuttamisesta Näy paremmin -sivulta.

Messuosasto rakennetaan harkituilla tuotteilla

Yritys tarvitsee messuilla ja tapahtumissa monenlaista materiaalia ja tuotetta. Messutiskit, messuseinät, mainostelineet, esitteet ja julisteet ovat kaikki osa kokonaisuutta, joka kannattaa suunnitella siten, että se vakuuttaa vierailijan, asiakkaan ja yhteistyökumppanin.

Tarraserifiltä saat kaikki messu- ja tapahtumatuotteet isommista rakennelmista aina pienimpiin mainosmateriaaleihin. Tutustu muihin messuille ja tapahtumiin soveltuviin tuotteisiimme sivulla Mainostaulut.

Messuseinät

Laadukkaat ja helpot messuseinät

Tarraserifin messuseinät ovat kevyitä mutta pysyvät tukevasti paikoillaan. Ne voivat olla pop up -rakenteisia tai trussirakenteisia.

Pop up -messuseinät on helppo kuljettaa ja pystyttää, sillä seinissä on kokoon taittuva alumiinirunko. Seiniin kiinnitettävät kuvavuodat muodostavat suuren saumattoman kuvapinnan mainosta varten. Kuvapinta voi olla joko kaareva tai suora. Vielä kevyempiä seinärakenteita ovat roll up -telineen tyyppiset sekä tekstiiliset messuseinät.

Trussiseinä on myös nopea ja helppo tapa toteuttaa messuosasto. Seinä on kevyt eikä vie purettuna paljon tilaa. Trussiseinää on helppo laajentaa, ja siitä saa erikokoisia ja -muotoisia messuseiniä sekä ständejä.

Kätevät esittelypöydät, messutiskit ja ständit

Pop up -rakenteinen messupöytä on helppo koota muutamassa minuutissa. Silti se on tyylikäs ja kestävä. Trussirakenteinen messutiski on monikäyttöinen. Sen voi muokata erilaisiin muotoihin, ja samoista osista voi rakentaa myöhemmin kokonaan eri kalusteen.

Kevytrakenteinen mutta kestävä messupöytä soveltuu erilaisiin tapahtumiin ja on helppo ottaa käyttöön aina tarpeen vaatiessa, kuten messuilla, tuote-esittelyissä ja promootioissa.

Esittelytelineet ja display-tuotteet

Brändiin sopivat tuotteet viimeistelevät yrityksesi ilmeen. Sen vuoksi ei ole yhdentekevää, millaisen bannerin vierailija näkee yrityksestäsi, millaisella telineellä esitteesi ovat tai millaiseen arvontalaatikkoon vierailija pudottaa lipukkeen.

Tarraserifillä on pitkän linjan kokemus ja tieto siitä, miten messuilla ja tapahtumissa vierailijat vakuutetaan. Tämän vuoksi pystymme tarjoamaan näyttäviä mainostuotteita:

  • Esitteet ja julisteet
  • Mainostaulut
  • Kuvasuurennokset
  • Kuvatornit ja pop up -telineet
  • Kuvakankaat, bannerit, liput
  • Arvontalaatikot
  • Roll up -telineet
  • A-telineet ja LKV-telineet

Esittelytelineet ja erilaiset display-tuotteet kulkevat näppärästi mukana messuille, tapahtumiin, myymälöihin ja aina sinne, missä haluat yrityksesi näkyvän. Tuotteet suunnitellaan sopimaan yrityksesi ilmeeseen, ja ne voidaan tehdä metallista, muovista tai pahvista. Kysy meiltä lisää!