0207 301 800
myynti@tarraserif.fi
Laita viestiä

14.2.2022

Tarraserif yhteistyöhön Suomen Padelliitto ry:n ja Finnish Padel Tourin kanssa

Tarraserif on Suomen Padelliitto ry:n ja Finnish Padel Tourin yhteistyökumppani!

Tarraserif tulee näkymään myös Finnish Padel Tourin tapahtumisssa ja striimeissä yhdessä muiden virallisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tarraserif Oy on pitkän linjan brändi-ilmeen toteuttaja yli 20 vuoden kokemuksella. He tarjoavat täyden palvelun suunnittelusta asennukseen, toimitiloihin, ajoneuvokalustoon, myymälöihin sekä ulko- ja sisämainontaan. Kempeleen pääkonttorin lisäksi tehtaat löytyvät Espoosta ja Vantaalta. Palveluverkosto toimii koko Suomessa.

”Suomen Padelliiton toiminnan laajentuessa myös erilaiset tarpeet lisääntyvät. Erityisesti Finnish Padel Tourin ilme tulee mullistumaan jo pelkästään visuaaliselta ilmeeltään, joten siihen tarvitsimme alansa huippuammattilaiset yhteistyökumppaneiksi. Katsojat tulevat näkemään Finnish Padel Tourilla striimin studion yhteydessä todella tyylikkäät maailmanluokan lavasteet ja muut printit, joista vastaavat luonnollisesti Tarraserif Oy.” kommentoi Mika Virmalainen Suomen Padelliitosta.

Sopimus on kolmivuotinen ja Padelliiton kumppanuuden lisäksi Tarraserif on yksi Finnish Padel Tourin virallisista yhteistyökumppaneista.

”Padel kasvaa kovaa vauhtia ja Finnish Padel Tour tulee näyttävällä ilmeellä uuteen kauteen. Kasvu, näyttävät brändi-ilmeet ja padel ovat Tarraserifilläkin tärkeitä aiheita, joten olemme innoissamme tästä yhteistyöstä!” – Ville Tahkola, Tarraserif Oy