0207 301 800
myynti@tarraserif.fi
Laita viestiä

Valomainos

viimeistelee yrityksesi ilmeen

Soita valomainostehtaalle ja kysy lisää p. 0207 301 806  tai myynti@tarraserif.fi

Valomainos on nykyään aivan ehdoton osa yrityksen markkinointia. Se lisää yrityksen, sen tuotteiden ja palveluiden imagoarvoa. Valomainonnalla on useita tavoitteita ja tehtäviä, joista keskeisimpiä ovat

  • tiedottaminen ja opastaminen
  • yrityksestä, sen tuotteista tai palveluista muistuttaminen
  • yhtenäisen yrityskuvan vahvistaminen.

Lue artikkeli: Mitä ensimmäisenä havaitsemme, kun saavumme kaupunkiin tai kauppakeskuksiin?

Valomainokset voidaan toteuttaa monella eri tavalla. Led-tekniikka antaa paljon erilaisia mahdollisuuksia ja tuottaa lisäarvoa yrityksellesi. Tärkeää on valita sopiva valomainostyyppi ja rakenne. Valittavana ovat muun muassa valomainos irtokirjaimet, valomainoskotelot, mainospylväät, valokuutiot, valotaulut ja -opasteet.

Valomainoskirjaimia käytetään yleisimmin rakennusten ulkoseinillä. Ne ovat erillisiä valaistuja kirjaimia tai logoja. Tyylikkään ulkonäön vuoksi kirjaimet huomataan päivällä, mutta pimeällä valaistuina ne näkyvät takuuvarmasti. Irtokirjainvalomainosten koko vaihtelee täysin tarpeiden mukaan ihan pienistä kirjaimista useiden metrien kirjainkorkeuteen.

Valomainoslaatikko on monipuolinen. Sen voi asentaa katolle tai ulkoseinälle, ja se sopii yrityksen nimen esille tuomiseen tai opaste- ja infotauluksi.

Valomainospylväät eli -pylonit voidaan asentaa sisä- tai ulkotiloihin. Erilaiset materiaalivaihtoehdot mahdollistavat sen, että pylväs voidaan valmistaa aina tietyn asiakkaan toiveiden mukaan. Pylväs voidaan tehdä esimerkiksi niin, että etupinta muodostuu vaihdettavista lohkoista, jolloin mainosta voidaan muokata aina lohko kerrallaan.

Maaopasteet toimivat ennen kaikkea opastavana kylttinä ajoliikenteelle. Kestävät ja laadukkaat, suuremmatkin maaopasteet räätälöitynä sinun tarpeisiisi!

Valomainosten huolto ja leditys on myös tehokas tapa pidentää valomainosten käyttöikää. Meidän kautta saat valomainosten puhdistuksen, nykyisten valojen uusimisen nykyaikaisiin LED-valoihin sekä etupintojen uusinnat.

Valomainoksissamme käytetään kestäviä, loistavasti valaisevia ja energiatehokkaita led-valoja!

Ledit ja virtalähteet ovat Suomen olosuhteissa pitkään testattuja ja hyväksi todettuja komponentteja pitkällä takuulla.

Soita ja kysy lisää:

0207 301 800

...tai lähetä soittopyyntö, niin palaamme asiaan pian:

Tehokas valomainos syntyy yhdessä ammattilaisen kanssa

Tarraserifin valomainosammattilaisilta saat valomainoksiisi hyvät suunnitelmat, valmiit laadukkaat tuotteet sekä valomainosten asennuksen! Me autamme löytämään juuri sinun yrityksellesi soveltuvat valomainosratkaisut.

Hox! Kysy myös vanhojen valomainosten elinkaaren jatkamisesta huoltamalla tai ledittämällä.

Valmistamme tuotteemme laadukkaista materiaaleista ja komponenteista, joiden kestävyys on testattu käytännön olosuhteissa. Olemme valmistaneet tuhansia valomainoksia kotimaahan ja ulkomaille.

Kannattaa muistaa, että usein valomainosten asettaminen vaatii kiinteistön omistajan ja rakennusvalvontaviranomaisen luvan. Luvan tarve vaihtelee paikkakunnittain, joten jokaisen kannattaa erikseen tarkistaa lupa-asiat oman paikkakuntansa viranomaisilta. Lupahakemukset voi hoitaa itse tai jättää ne meidän hoidettavaksi. Kysy lisää!

Irtokirjain valomainos katolla, taustalevyllä

Irtokirjain valomainos

Suunnittelemme valomainokset pitkällä kokemuksella. Ehdotamme tarpeen tullen myös uusia ratkaisuja.

Irtokirjainvalomainokset voi toteuttaa monella tavalla. Eteenpäin valaiseva, taaksepäin valaiseva, tai molempiin suuntiin valaiseva. Irtokirjain valomainos näyttää hyvältä sellaisenaan, mutta joihinkin logoihin sopii taustakasetti taustalle tuomaan kontrastia.

Valomainoskotelo

Valomainoslaatikko on monipuolinen. Sen voi asentaa katolle tai ulkoseinälle, ja se sopii yrityksen nimen esille tuomiseen tai opaste- ja infotauluksi.

Valomainoksen voi myös toteuttaa muotokotelona!

Valomainoslaatikko on usein irtokirjain valomainosta edullisempi ratkaisu!

Kisällin kyltti valomainos S-Pankki

Kisällinkyltti

Kisällinkyltti on näyttävä ratkaisu esimerkiksi liiketilan ulkoseinään kaupungissa tai kauppakeskuksen käytävillä!

Näyttölaitteet

Huollamme huoltoasemien hinta- ja lämpötilanäytöt vuosien kokemuksella. Meidän kauttamme ovat saatavana myös uudet näyttölaitteet.

Valomainos pyloni 12 metriä korkea

Valomainospylväät ja muut vaativat ratkaisut

Toimitamme avaimet käteen -periaatteella myös isommat valomainoskokonaisuudet sekä vaativammat valomainostoteutukset. Kysy lisää referenssejämme.

Esimerkkikuvan pyloni on 12m korkea, 3m leveä Riipisen riistaherkut valomainospyloni.

Kestävät maaopasteet ja suuret opastetaulut

Maaopasteet

Tyylikkäät ja laadukkaat maaopasteet monenlaiseen käyttöön.

Voi toteuttaa valot sisällä, ilman valoja tai kohdevalaistuna.

Asennus ja huolto

Asentajamme korjaavat niin suuret kuin pienet viat. Tarpeen mukaan uusimme virta- ja valolähteet, etupinnat ja johdot. Puhdistamme myös koko mainoksen. Vanhan valomainoksen uusiminen led-valaistuksi säästää myös energiaa ja luontoa!

Tilaa hinnasto

Yritysasiakas: tilaa tästä hinnastomme.

Yksityisasiakas: voit tilata tarrat verkkokaupastamme.

    Haluaisin lisätietoa näistä hinnoista:

    Lomakkeen lähettämällä hyväksyt GDPR:n mukaisen tietosuojaselosteen.