fbpx
0207 301 800
myynti@tarraserif.fi

Valomainos

viimeistelee yrityksesi ilmeen

Soita valomainostehtaalle ja kysy lisää p. 0207 301 806  tai myynti@tarraserif.fi

Valomainostehtaamme on toiminut Pohjois-Suomessa jo vuosikymmenien ajan.  Tarraserif Oy osti  Oulun Neonin liiketoiminnan tammikuussa 2017 ja tämä loistava toiminta jatkuu edelleen.

Valomainos on nykyään aivan ehdoton osa yrityksen markkinointia. Se lisää yrityksen, sen tuotteiden ja palveluiden imagoarvoa. Valomainonnalla on useita tavoitteita ja tehtäviä, joista keskeisimpiä ovat

  • tiedottaminen ja opastaminen
  • yrityksestä, sen tuotteista tai palveluista muistuttaminen
  • yhtenäisen yrityskuvan vahvistaminen.

Valomainokset voidaan toteuttaa monella eri tavalla. Led-tekniikka antaa paljon erilaisia mahdollisuuksia ja tuottaa lisäarvoa yrityksellesi. Tärkeää on valita sopiva valomainostyyppi ja rakenne. Valittavana ovat muun muassa valomainoskirjaimet, valomainoslaatikot, mainospylväät, valokuutiot, valotaulut ja -opasteet.

Valomainoskirjaimia käytetään yleisimmin rakennusten ulkoseinillä. Ne ovat erillisiä valaistuja kirjaimia tai logoja. Tyylikkään ulkonäön vuoksi kirjaimet huomataan päivällä, mutta pimeällä valaistuina ne näkyvät takuuvarmasti.

Valomainoslaatikko on monipuolinen. Sen voi asentaa katolle tai ulkoseinälle, ja se sopii yrityksen nimen esille tuomiseen tai opaste- ja infotauluksi.

Valomainospylväät voidaan asentaa sisä- tai ulkotiloihin. Erilaiset materiaalivaihtoehdot mahdollistavat sen, että pylväs voidaan valmistaa aina tietyn asiakkaan toiveiden mukaan. Pylväs voidaan tehdä esimerkiksi niin, että etupinta muodostuu vaihdettavista lohkoista, jolloin mainosta voidaan muokata aina lohko kerrallaan.

Pyydä tarjous valomainoksesta

Tehokas valomainos syntyy yhdessä ammattilaisen kanssa

Tarraserifin valomainostehdas suunnittelee, valmistaa ja huoltaa erilaiset valomainokset. Me autamme myös löytämään yrityksellesi soveltuvat valomainosratkaisut.

Valmistamme tuotteemme laadukkaista materiaaleista ja komponenteista, joiden kestävyys on testattu käytännön olosuhteissa. Olemme valmistaneet tuhansia valomainoksia kotimaahan ja ulkomaille.

Kannattaa muistaa, että usein valomainosten asettaminen vaatii kiinteistön omistajan ja rakennusvalvontaviranomaisen luvan. Luvan tarve vaihtelee paikkakunnittain, joten jokaisen kannattaa erikseen tarkistaa lupa-asiat oman paikkakuntansa viranomaisilta. Lupahakemukset voi hoitaa itse tai jättää ne meidän hoidettavaksi. Kysy lisää!

Valomainos

Suunnittelemme valomainokset pitkällä kokemuksella. Ehdotamme tarpeen tullen myös uusia ratkaisuja.

Led-valomainos

Kunnostamme vanhat valomainokset ja valmistamme uudet laadukkailla ledvaloilla. Led on kestävä ja energiatehokas tapa toteuttaa valomainokset.

Näyttölaitteet

Huollamme huoltoasemien hinta- ja lämpötilanäytöt vuosien kokemuksella. Meidän kauttamme ovat saatavana myös uudet näyttölaitteet.

Valomainospylväät ja muut vaativat ratkaisut

Toimitamme avaimet käteen -periaatteella myös isommat valomainoskokonaisuudet. Kysy referenssejämme.

Visuaalinen suunnittelu

Teemme valomainoksista vedokset ja käytämme asiakkaalla hyväksyttävänä. Kauttamme saa myös valomainosten logojen suunnittelun sekä erilaiset visuaalista suunnittelua vaativat työt.

Asennus ja huolto

Huoltomiehemme korjaavat niin suuret kuin pienet viat. Tarpeen mukaan uusimme virta- ja valolähteet, etupinnat ja johdot. Puhdistamme myös koko mainoksen.

Voimmeko auttaa

Näkymään?

Mahdolliset liitetiedostot voit lähettää sähköpostiosoitteeseen myynti@tarraserif.fi

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt GDPR:n mukaisen tietosuojaselosteen.