0207 301 800
myynti@tarraserif.fi
Laita viestiä

Pop-up tuotteet

saa yrityksesi loistamaan!

Soita ja kysy lisää:

0207 301 800

...tai lähetä soittopyyntö, niin palaamme asiaan pian:

Ideasta näyttävään toteutukseen

Tarraserifiltä saat kaikki messu- ja tapahtumatuotteet.

Messuseinät

Laadukkaat ja helpot messuseinät

Tarraserifin messuseinät ovat kevyitä mutta pysyvät tukevasti paikoillaan. Ne voivat olla pop up -rakenteisia tai trussirakenteisia.

Pop up -messuseinät on helppo kuljettaa ja pystyttää, sillä seinissä on kokoon taittuva alumiinirunko. Seiniin kiinnitettävät kuvavuodat muodostavat suuren saumattoman kuvapinnan mainosta varten. Kuvapinta voi olla joko kaareva tai suora. Vielä kevyempiä seinärakenteita ovat roll up -telineen tyyppiset sekä tekstiiliset messuseinät.

Trussiseinä on myös nopea ja helppo tapa toteuttaa messuosasto. Seinä on kevyt eikä vie purettuna paljon tilaa. Trussiseinää on helppo laajentaa, ja siitä saa erikokoisia ja -muotoisia messuseiniä sekä ständejä.

Kätevät esittelypöydät, messutiskit ja ständit

Pop up -rakenteinen messupöytä on helppo koota muutamassa minuutissa. Silti se on tyylikäs ja kestävä. Trussirakenteinen messutiski on monikäyttöinen. Sen voi muokata erilaisiin muotoihin, ja samoista osista voi rakentaa myöhemmin kokonaan eri kalusteen.

Kevytrakenteinen mutta kestävä messupöytä soveltuu erilaisiin tapahtumiin ja on helppo ottaa käyttöön aina tarpeen vaatiessa, kuten messuilla, tuote-esittelyissä ja promootioissa.

Esittelytelineet ja display-tuotteet

Brändiin sopivat tuotteet viimeistelevät yrityksesi ilmeen. Sen vuoksi ei ole yhdentekevää, millaisen bannerin vierailija näkee yrityksestäsi, millaisella telineellä esitteesi ovat tai millaiseen arvontalaatikkoon vierailija pudottaa lipukkeen.

Tarraserifillä on pitkän linjan kokemus ja tieto siitä, miten messuilla ja tapahtumissa vierailijat vakuutetaan. Tämän vuoksi pystymme tarjoamaan näyttäviä mainostuotteita:

  • Esitteet ja julisteet
  • Mainostaulut
  • Kuvasuurennokset
  • Kuvatornit ja pop up -telineet
  • Kuvakankaat, bannerit, liput
  • Arvontalaatikot
  • Roll up -telineet
  • A-telineet ja LKV-telineet

Esittelytelineet ja erilaiset display-tuotteet kulkevat näppärästi mukana messuille, tapahtumiin, myymälöihin ja aina sinne, missä haluat yrityksesi näkyvän. Tuotteet suunnitellaan sopimaan yrityksesi ilmeeseen, ja ne voidaan tehdä metallista, muovista tai pahvista. Kysy meiltä lisää!