0207 301 800
myynti@tarraserif.fi
Laita viestiä
Mainosteippaukset koko Suomeen

Toimitilateippaukset

houkuttelevat asiakkaita

Toimitilateippaukset näkyvät kauas ja vahvistavat brändiä. Laadukkaasti ja fiksusti toteutettu toimitilan teippaus saa yrityksen henkilökunnan, asiakkaat ja yhteistyökumppanit viihtymään. Jotta yrityksen yleisilme olisi vakuuttava ja siisti, teippaukset kannattaa tehdä yhdessä ammattilaisen kanssa.

Tarraserifillä on kokenut ja ammattitaitoinen tiimi, joka hoitaa toimitilateippaukset alusta loppuun. Käyttämämme ensiluokkaiset 3M-materiaalit sekä laadukas asennustyö takaavat, että tekemämme teippaukset ovat pitkäikäisiä ja viimeisteltyjä.

Laadukkaat ja näyttävät toimitilateippaukset sisä- ja ulkotiloihin

Kun toimitilateippauksia suunnitellaan, täytyy ottaa huomioon, tulevatko ne sisä- vai ulkotiloihin. Ulkotiloissa käytettävän materiaalin tulee olla säänkestävää. Valitsemmekin aina käytettävät materiaalit kohteen mukaisesti.

Voimme tehdä teippaukset, tarrat ja tulosteet asiakkaan toimittamasta valmiista suunnitelmasta tai suunnitella ne asiakkaan toiveiden mukaan. Palveluihimme kuuluu toteutuksen lisäksi myös graafinen suunnittelu. Hyvin suunniteltu ja toteutettu teippaus maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Tarraserifin palveluihin kuuluvat muun muassa:

ikkunateippaus

Ikkunateippaus

julkisivuteippaus

Julkisivujen teippaus

kyltit-ja-opasteet

Kyltit ja opasteet

sisustusteippaus

Sisustusteippaus ja seinätarrat

kassatiskit-yms

Kassatiskien, hyllyjen ja seinien teippaus

lattiateippaus

Lattiateippaus

valomainos-plexit

Valomainos-plexit

Ikkunateippaus

Ikkunateippaus eli mainosteippaus näyteikkunassa on helppo ja tehokas tapa houkutella asiakkaita liikkeeseen. Ikkunateippaus antaa tietoa ohikulkijoille palveluista, aukioloajoista ja yhteystiedoista.

Ikkunateippauksen mahdollisuudet ovat lähes loputtomat. Voimme teipata koko ikkunapinnan tai esimerkiksi hyödyntää jo olemassa olevaa teippausta. Vaihdettavien ja helposti poistettavien ikkunateippien avulla voidaan muuttaa ilmettä sesongin

Julkisivuteippaus

Näyttävän julkisivuteippauksen avulla voidaan vahvistaa yritysimagoa ja lisätä yrityksen tunnettuutta. Lisää imagon ja brändin vahvistamisesta voi lukea sivultamme Näy paremmin.

Julkisivuteippaus toimii kuten ikkunateippaus. Suurten rakennusten, esimerkiksi myyntihallien, tyhjät seinäpinnat ja ovet kannattaa käyttää hyödyksi mainostamisessa. Näyttävät mainokset näkyvät kauas ja houkuttelevat asiakkaita.

Sisustusteippaus ja seinätarrat

Tilojen sisustamiseen tai näkösuojaksi voidaan käyttää yksivärisiä teippejä, tulosteita tai erilaisia kuoseja, puu- ja kivijäljitelmiä. Sisustusteippauksen avulla luodaan tunnelmaa ja lisätään viihtyisyyttä. Mainosteippausten avulla voidaan lisätä myös asiakkaiden ostohalukkuutta.

Kyltit ja opasteet

Kyltit ja opasteet myymälässä ja yritystiloissa tekevät asioimisen sujuvammaksi ja mukavammaksi. Selkeät opasteet ja kyltit ovat hyvää asiakaspalvelua. Asiakkaat viihtyvät liikkeessä, kun osastot ja tuotteet löytyvät helposti.

Yritysilmeeseen sopivat opasteet vahvistavat osaltaan brändiä ja lisäävät asiakkaiden luottamusta yritykseen. Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme kyltit ja opasteet ulko- ja sisätiloihin.