0207 301 800
myynti@tarraserif.fi
Laita viestiä
Mainosteippaukset koko Suomeen

Mainostaulut

tehostavat yrityksesi viestiä

Mainostaulut vievät yrityksesi viestin sinne, missä ihmiset liikkuvat. Se onkin yksi tehokkaimmista keinoista jäädä ohikulkijoiden mieleen. Yrityksesi nimi tulee tutuksi, ja sitten kun toimialasi palvelua tarvitaan, voit olla ensimmäinen mieleen tuleva palveluntarjoaja.

Visuaalisesti toimiva mainostaulu ja ytimekäs viesti houkuttelevat potentiaalisia asiakkaita ottamaan selvää yrityksestäsi ja sen palveluista. Mainostaulun avulla saat viestisi esille messuilla, erilaisissa tapahtumissa, katujen ja teiden varsilla tai vaikkapa talon seinällä.

Olipa mielessäsi mainoslakana, tienvarsimainos, kyltti rakennuksen julkisivulle tai pylvääseen kiinnitettäväksi, me autamme sinua ja yritystäsi. Suunnittelemme ja toteutamme erikokoisia mainostauluja ja tulosteita kaikenlaisiin tarpeisiin. Käyttämämme materiaalit kestävät ulkokäytössä useita vuosia.

Soita ja kysy lisää:

0207 301 800

...tai lähetä soittopyyntö, niin palaamme asiaan pian:

Toteutamme mainostaulut rautaisella ammattitaidolla

Teemme Tarraserifillä kaikenlaiset mainostaulut ja muut mainosmateriaalit 20 vuoden kokemuksella. Saat kaikki tuotteet ja palvelut meiltä suunnittelusta valmiiseen lopputulokseen. Palveluihimme kuuluvia tuotteita:

Beach flagit Tarraserifiltä asennettuna

Beach flag –liput

Beach flag -liput toimivat huomion herättäjinä sekä ulko- että sisätiloissa. Niitä käytetään muun muassa messuilla, myymälämarkkinoinnissa, promootiotapahtumissa ja liikkeiden edustalla. Beach flag -liput ovat helposti käsiteltäviä ja säänkestäviä. Ne voidaan tehdä tarkoitukseen sopivasta materiaalista halutun kokoisena ja muotoisena. Värit säilyvät vaativissakin olosuhteissa.

A-telineet

A-telineet

A-teline on perusvarma ratkaisu mainosviestintään. Sitä voi käyttää myös infotauluna tai opastekylttinä. Monikäyttöisyytensä lisäksi sitä on helppo kuljettaa, se on kevyt ja käytännössä sitä ei tarvitse kasata. Suositut A-telineet soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Banderollit asennettuna koko Suomeen

Banderollit

Banderolleja voidaan sijoittaa sekä sisä- että ulkotiloihin. Ne kiinnittävät tehokkaasti huomion ja näkyvät kauas. Banderolleja käytetään paljon esimerkiksi myymälöiden ja muiden rakennusten julkisivuissa, promootiotapahtumissa ja sillankaiteissa. Ulkokäyttöön tarkoitetut kangasbanderollit ovat säänkestäviä, ja niitä on helppo siirtää ja varastoida. Kiinnitysjärjestelmät valitaan luonnollisesti kohteen mukaan.

Rollup koko, minkä kokoisia rollupeja on olemassa

Roll up -telineet

Roll up -teline on oiva ratkaisu, kun mainos pitää saada nopeasti pystytettyä tai kun mainosta pitää siirtää usein. Telineessä on kelautuva vuota ja tukivarsi. Roll up -mainoksen paras puoli on juuri se, että se on näyttävä mutta silti helppo asentaa ja purkaa. Roll up voi olla yksi- tai kaksipuolinen. Telineeseen on mahdollista yhdistää myös valaistus.

Suurkuvat

Muut suurkuvatulosteet

Suurkuvatulosteet sopivat markkinoinnin erilaisiin tarpeisiin ja sijoituskohteita on monia. Tyypillisesti niitä kuitenkin käytetään muun muassa näyttely- ja myyntipisteissä, messuilla ja promootioissa. Suurkuvatulosteet on mahdollista saada standardi- ja erikoiskoossa sekä erimuotoisina. Painosmäärä voi olla yhdestä satoihin tuhansiin, ja materiaalivaihtoehtoja on laidasta laitaan. Vain mielikuvitus on rajana!

Me teemme Tarraserifillä kaikenkokoiset mainostaulut, – julisteet, -tulosteet ja -lakanat. Olipa suunnitelmissasi myymälämarkkinointi, messuosasto tai muuten vain haluat kekseliästä mainontaa, ota meihin yhteys. Kerromme mielellämme lisää!