0207 301 800
myynti@tarraserif.fi
Laita viestiä

30.4.2020

Tämän vuoksi ikkunateippaukset kannattaa – lue!

Laadukkaasti toteutetut ikkunateippaukset kirkastavat yrityksen brändi-ilmettä selkeästi. Ikkunateippaukset tuovat tehokasta mainospintaa yrityksen ilmeellä ja värityksellä, joka vetoaa potentiaaliseen asiakkaaseen ja varmistaa, että asiakkaat löytävät kohteensa mutkattomasti. Myymälän julkisivu ja liiketilan ikkunat ovat usein ihmisten nähtävillä ja yrityksen katukuvassa näkyvä maamerkki.

Toimitilateippaukset ja ikkunanteippaukset näkyvät kauas, lisäävät tunnettuutta ja vahvistavat brändiä. Erottuvat ikkunateippaukset herättävät ihmisten mielenkiinnon ja vaikuttavat heidän mielikuvaansa, ajatuksiinsa ja asenteisiinsa yrityksestä. Tällä on suora vaikutus myös yrityksen myyntiin ja kannattavuuteen. Ikkunateippaus antaa yritykselle mahdollisuuden rakentaa brändiään, erottua edukseen, tavoittaa vastaanottajat ja houkutella lisää asiakkaita liikkeeseen.

 

Ikkunoiden teippaukset välittävät tietoa ihmisille

Selkeä ikkunanteippaus toimii mainiona opasteena ja antaa tietoa ohikulkijoille yrityksen palveluista, aukioloajoista ja yhteystiedoista. Liiketilan julkisivu ja ikkunanteippaukset kohdistuvat ensimmäisenä asiakkaan silmiin. On ensiarvoisen tärkeää pitää huolta, että teippaukset ovat siistit, ehjät ja asianmukaiset. Näin varmistat sen, että erotut eduksesi.

Toimitilan sisä- tai ulkopuolen ikkunapinnat ovat tehokasta mainostilaa, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Ikkunanteippaukset toimivat erinomaisina ja näyttävinä mainospintoina ilman mainoskustannuksia. Teippauksia suunnitellessa otetaan huomioon, tulevatko ne sisä- vai ulkopintoihin. Ulkotilojen teippausten tulee kestää kovempaa kulutusta ja suomalaisia sääolosuhteita.

Ikkunanteippaukset voidaan toteuttaa lukuisilla eri tavoilla. Koko ikkunapinta voidaan teipata tai hyödyntää jo olemassa olevia teippauksia. Vaihdettavat ja helposti poistettavat ikkunateippaukset mahdollistavat taas liikkeen ilmeen muuttamisen eri sesonkien ja kampanjoiden ajaksi.

Ikkunateippaukset vaikuttavat liiketilan viihtyvyyteen

Teippauksella voidaan tehokkaasti vaikuttaa liiketilan viihtyvyyteen. Hyvin suunniteltu ja laadukkaasti toteutettu toimitilateippaus ja ikkunateippaukset saavat asiakkaat viihtymään ja innostavat ostamaan. Näin myös henkilökunta ja yhteistyökumppanit saadaan viihtymään.

Ikkunateippaukset mahdollistavat niin sisätilan sisustamisen kuin suojaamisen auringonvalon lämmittävältä vaikutukselta. Tarvittaessa voidaan käyttää myös luonnonvalon läpäiseviä materiaaleja, jos tila halutaan pitää avoimena. Oikeilla teippimateriaaleilla voidaan estää näkyvyys sisätiloihin ja tuoda näkösuojaa tarvittaviin tiloihin. Ikkunanteippaukset toimivat myös turvallisuustekijänä pitäen näyteikkunan kasassa lasin rikkoutuessa.

Tarraserif toteuttaa ikkunateippaukset taidolla ja tyylillä

Kempeleessä päätoimipaikkaansa pitävä Tarraserif on erikoistunut yritysten brändi-ilmeen toteutuksiin. Tarraserif tarjoaa täyden palvelun teippauksia suunnittelusta asennukseen niin myymälöihin, toimitiloihin, ajoneuvoihin, messuille kuin sisä- ja ulkomainontaan tai joustavasti asiakkaan tarpeen mukaan. Tarraserif toteuttaa ikkunanteippaukset asiakkaan valmiin suunnitelman perusteella tai suunnittelee ne asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Tarraserifin palveluihin kuuluu myös graafinen suunnittelu, joka pystyy pitkän kokemuksensa turvin suunnittelemaan yrityksesi ilmeen mukaiset ikkunanteippaukset, jotka maksavat itsensä nopeasti takaisin. Laadukas huoliteltu ulkonäkö ja korkeatasoiset tuotemerkinnät auttavat erottumaan kilpailijoista ja herättämään luottamusta asiakkaissa. Tutustu myös Suomen turvakilvet Oy:n tarjontaan.

Tarraserif on toteuttanut yli 200 000 kilometriä teipattua ikkunateippiä. Jos haluat näkyä paremmin ja myydä enemmän, ota yhteyttä ja toteutetaan yhdessä ikkunanteippaukset, jotka nostavat brändisi uudelle tasolle!