0207 301 800
myynti@tarraserif.fi
Laita viestiä

1.6.2020

Näin tavoitat tuhansia ilmaisella mainospinnalla

Lakkaa tuhlaamasta rahaa ja ota kaikki ilo irti ilmaisista mainospinnoista

 

Kyllä suutarin lapsilla pitää kengät olla. Siksi kaikki Tarraserifin pakettiautot on teipattu läpikotaisin näkyvästi ja näyttävästi. Näy paremmin – myy enemmän -sloganimme pyritään nostamaan selkeästi esille.

Mutta ei ne ”kengät” ainut syy ole!

Samalla kun asentajat vievät näkymisen ilosanomaa asiakkallemme ympäri Suomea, olisi hullua jättää ilmainen mainospinta hyödyntämättä. Näkyvien mainosteippausten avulla saamme jatkuvasti yhteydenottoja uusilta asiakkailta. Ei siis pelkkää näkyvyyttä, vaan myös uusia asiakkaita!

Kun kerran maksat ajoneuvoistasi, hyödynnä mukana tuleva mainospinta kunnolla!

”Kolmella autolla valtava näkyvyys”

Näin huudahti Pitomaalauksen toimitusjohtaja Markku Kälkäinen. Ja jatkoi sitten: ”Vuosi sen jälkeen, kun olimme teipanneet kolme pakettiautoamme, alkoivat asiakkaamme puhumaan, että teillä on varmasti 30 pakettiautoa liikenteessä, kun niitä näkee jatkuvasti.” 

”Pakettiautoteippaukset ovat maksaneet itsensä takaisin jo moninkertaisesti.”, Markku sanoo.

Jo kahdella kolmella autolla saat paikallisesti erittäin arvokkaan näkyvyyden!

Aina oikeat materiaalit

Olemme autoteippauksen pioneeri. Tarraserif on teipannnut kaiken kaikkiaan jo yli 25 000 ajoneuvoa!

Siksi tiedämme mitä teemme.

Autonteippaus voidaan tehdä materiaalista, joka kestää vuosikausien kulutusta. Lyhytaikaiseen kampanjointiin on puolestaan saatavilla materiaalia, jonka voi poistaa helposti.

Käytetty materiaali valitaan siis aina kohteen mukaan, ja esimerkiksi veneisiin tulevat teippaukset voidaan laminoida, jotta ne kestävät vettä ja kosteutta.

Tässä alla vielä muutamia referenssikuvia niistä 25 000:sta.

P.S. älä unohda auton kattoa!

 

P.S. Oletko kiinnostunut auton yliteippauksesta? Lue lisää täältä; katso 3 vinkkiä auton yliteippaukseen >>

P.P.S. Älä menetä enää yhtään tilaisuutta herättää potentiaalisten asiakkaiden huomiota! Valjastetaan yhdessä kalustosi markkinoimaan yritystäsi >>

Saat meiltä henkilöauton, pakettiauton, rekan ja kuorma-auton teippaukset sekä kaikki muut ajoneuvoteippaukset koko Suomessa!