0207 301 800
myynti@tarraserif.fi
Laita viestiä

3.4.2020

Mainosteippaus Helsinki ja koko muu Suomi – huomion takaa laadukas toteutus

Mainosteippaus on helppo ja kustannustehokas tapa saada yritykselle vaikuttavaa näkyvyyttä. Ajoneuvoteippaukset, tienvarsitaulut, rakennuksen julkisivut – mainosteippauksella tulet huomatuksi siellä, missä potentiaaliset asiakkaat liikkuvat.

Mainosteippaus – pieni vaiva tehdä näkyvyys suureksi!

Hyvin suunniteltu ja laadukkaasti toteutettu mainosteippaus kertoo myönteistä viestiä yrityksestäsi ja vakuuttaa asiakkaat sekä yhteistyökumppanit. Se on voimakas keino viedä yrityksen sanomaa sinne, missä ihmisetkin ovat. Autoteippaus tai julkisten liikennevälineiden teippaukset tavoittavat pienellä vaivalla ison joukon katsojia. Tila on pieni, mutta vaikutus suuri.

mainosteippaus helsinki

Pizza Hut sai autoihinsa laadukkaat ja tyylikkäät teippaukset.

 

Rakennuksen julkisivun teippaukset ovat mieleenpainuva keino tuoda yrityksesi ilme näkyviin. Julkisivun mainosteippaus tuo elävyyttä ja on usein juuri se korvaamaton ensivaikutelma, minkä asiakas saa yrityksen toiminnasta. Laadukas toteutus nostaa yrityksen brändiä ja tuo viihtyvyyttä sisätiloihin saakka. Julkisivun teippaus on mainostila, mikä ensi sijassa kannattaa hyödyntää.

Tienvarsimainos vilkasliikenteisen maantien reunalla on suosittu mainosteippaus. Ohikiitävistä autoista sen havaitsee kaiken aikaa lukemattomat silmäparit. Päivittäin ohi ajavat muistavat tehokkaan tienvarsimainoksen vaikka unissaan.

Millainen on hyvä mainosteippaus?

Mainosteippauksen tulee palvella yrityksen viestiä. Haluatko lisää näkyvyyttä vai kertoa tulevasta kampanjasta? Jos tarkoituksena on panostaa pitkäaikaiseen viestintään, tulee sekä mainoksen paikka että materiaalit valita mahdollisimman laadukkaiksi ja tarpeen tullen myös säänkestäviksi. Mikä palvelee parhaiten yrityksesi viestiä kesät talvet vuodesta toiseen?

Mainosteippaus toimitiloihin

Mainosteippauksella saat toimitilat täysin haluamasi brändin mukaiseksi!

 

Jos kyseessä on lyhyempi kampanja, mainonnassa kannattaa iskeä suoraan ajan hermoon. Mainoksen voi suunnata juuri sinne, missä halutut asiakkaat sen kampanja-aikana tavoittavat. Materiaaleissa voi keskittyä edullisempiin ratkaisuihin. Parhaimmillaan kestävät mainokset ja kampanjan ajaksi luodut huomiota herättävät mainosteippaukset tukevat toinen tosiaan.

Haluatko opastaa, tiedottaa vai mainostaa? Viesti tulee selvemmin näkyviin, kun yhden osan nostaa mainosteippauksen kärkeen. Kannattaa keskittyä siihen, mikä kulloisenkin mainoksen prioriteettina on. Tämä takaa onnistuneimman, selkeimmän sekä takuulla tehokkaimman osuman. Katso lisää sivultamme Mainosteippaus.

Mainosteippaus Helsinki, Vantaa, Kempele, Oulu – näiltä paikkakunnilta löydät tehtaamme!

Toimitamme yrityksesi mainosteippaukset koko Suomen alueelle. Toteutamme teippaukset suunnitelmiesi mukaan tai luomme toiveidesi pohjalta yksilölliset vaihtoehdot. Tarraserif huolehtii yrityksesi mainosteippauksesta alusta loppuun saakka. Olemme tiiviisti kiinni ajan hermoilla samalla, kun voimme ylpeänä todeta ammattitaidon karttuneen jo vuosikymmenien ajalta. Kun yrityksesi haluaa erottua laadukkaalla mainonnalla, me autamme varmasti. Lue lisää sivultamme Kokemuksia.

Tarraserif toimittaa yrityksesi mainosteippaukset koko Suomen alueelle. Onko haussa mainosteippaus Helsinki, Oulu vai joku muu paikkakunta? Teemme teippaukset minne vain yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Tutustu myös Suomen Turvakilpien tarjontaan.