0207 301 800
myynti@tarraserif.fi
Laita viestiä

16.1.2020

Tarraserif -ryhmä ostanut Suomen Turvakilvet Oy:n liiketoiminnan Nivalassa

Suomen Turvakilvet Oy on turvakilpien ja -opasteiden suunnitteluun ja tuotantoon erikoistunut yritys, joka toimii yhteistyössä alan viranomaisten kanssa. Yhtiöllä on laaja tuotemallisto teollisuuteen, kaivoksiin, varasto- ja liiketiloihin. Vakioituja tuotteita valmistetaan mm. palosuojeluun, henkilökohtaiseen suojeluun, vaarallisiin aineisiin, ympäristö- ja vesihuoltoon. Yritys on perustettu vuonna 1987, sen liikevaihto on 1 Meur ja työllistää 7 hlöä. Suomen Turvakilvet on ollut osa turkulaista Auraprint -konsernia vuodesta 2001.

Auraprint Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Ylipoti: ”Suomen Turvakilvet Oy on ollut tuoteryhmässään kaikkien tuntema ja käyttämä referenssi. Markkinat ovat kuitenkin muuttuneet, ja kilpailun kiristyminen on tuonut mukanaan uudenlaisia haasteita. Emoyhtiön taholla onkin todettu, että Suomen Turvakilvet Oy:n tulevaisuuden turvaamiseksi on parempi, että yhtiön omistajan liiketoiminnan luonne on lähempänä sen omaa liiketoimintaa. Uudella omistajalla Tarraserif Oy:llä on vankka asema omalla liiketoiminta-alueellaan ja Suomen paras turvakilpitarjonta sopii erinomaisesti tätä  kokonaisuutta täydentämään.”

Tarraserif Oy:n toimitusjohtaja Arto Tahkola: ”On hienoa päästä jatkamaan toimintaa, jonka perustana on vuosikymmenien aikana hankittu asiakastarpeiden ymmärtäminen ja tuotannon erikoisosaaminen. Myynnin ja tuotannon henkilökunta jatkavat Nivalassa nykyisissä tiloissa. Haluamme jatkossakin olla osa seutukunnan vankkaa teollista tuotantoa. Turvakilvet täydentää Tarraserif -yritysryhmämme teollisuussektoria.”

Suomen Turvakilvet Oy:n perustaja ja pitkäaikainen toimitusjohtaja Juha Niemelä jää taustalle neuvonantajaksi.

Tarraserif on erikoistunut yritysten brändi-ilmeen toteutuksiin, myymäläsisustuksiin, shop in shop-konsepteihin, valomainoksiin ja messuosastoihin. Yrityksen asiakkaina on kotimaisia ja kansainvälisiä kaupan, teollisuuden ja kuljetusalan toimijoita sekä tuhansia pk-yrityksiä kaikilta toimialoilta ympäri Suomen.

Tarraserif-ryhmän pääpaikka on Kempeleessä, muut tehtaat Oulussa, Helsingissä ja Vantaalla. Toimimme nyt 60 ammattilaisen voimin.