0207 301 800
myynti@tarraserif.fi
Laita viestiä

21.3.2024

Myyntiedustaja, 2 paikkaa, Tarraserif Oy

Haemme itsenäistä Myyntiedustajaa, jolla on toiminimi tai kevytyrittäjyys. Tehtävä sopii myös lisäedustukseksi myyntisalkkuusi.
Vastaat ajoneuvo- ja toimitilateippausten, kylttien, opasteiden, valomainosten, tarrojen ja ständien myynnistä alueen yrityksille. Pystyt aktiivisella otteella kasvattamaan asiakaskuntaasi, saat myös kysynnästä tulevia kontakteja. Voit hakea parhaat asiakkuudet eri toimialoilta. Odotamme sinulta näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä, mutta ennen kaikkea innostunutta ja aktiivista työotetta.

Työ mahdollistaa merkittävät tulot. Laskutat meiltä vain myyntiprovision, me valmistamme tuotteet, laskutamme ja hoidamme toimitukset ja/tai asennukset. Voit myös osatessasi hoitaa itse asennukset ja saada näin lisätuloa. Tarvitset oman auton, puhelimen ja tietoliikenneyhteydet, varsinaisia toimitiloja ei tarvita.

10 syytä tarttua tilaisuuteen nyt:
1. Mahtavat markkinat; myyntialueellasi on tuhansia yrityksiä.
2. Kiinnostuneet asiakkaat; suurin osa yrityksistä tarvii palveluitamme, osa heti, osa joka kk, osa joka vuosi.
3. Nopeasti opittavat perustuotteet ja hinnoittelu; kollegoilta nopea tuki.
4. Kauppaa jo ensimmäisistä päivistä lähtien.
5. Luotettava ja tunnettu yritys; loistavat toimitilat myyntiin, tuotantoon ja asennukseen.
6. Ahkera myyntineuvottelija menestyy; 25 vuoden kokemuksella voimme sanoa.
7. Merkittävä vakioasiakaskunta; syntyy aktiivisen myyntityön ohessa kuin itsestään – ja auttaa tuloksen teossa jatkossa.
8. 100 %:n tuki työllesi; perehdytys ja tietotaito käyttöösi.
9. Onnistumisen iloa- huikeita tuloksia; kokemuksesta tiedämme, että yhdessä päivässäkin voi myydä loistavasti.
10. Mahdollisuus hyviin ansioihin; maksamme hyvän, tuloksiin kannustavan provision. Voit aloittaa nopeasti, soita heti uudesta työstäsi !
Tutustu www.tarraserif.fi, laita tietoa itsestäsi tyopaikat@tarraserif.fi, soita 0400 687870 Arto Tahkola. Haemme myyntiedustajaa Rovaniemelle/Lappiin ja Tampereen alueelle.

https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/12316586?lang=fi